16. januar 2021

Dennis Prager—‘This Is the Reichstag Fire, Relived’

 

m.theepochtimes.com/video-dennis-prager-this-is-the-reichstag-fire-relived_3657503.html

9. november 2018

Jødehatet lever

 Aftenposten 9/11-18

 
Ingeborg Senneset skriver en artikkeli Aftenposten om jødehat som lever. Det er en prestasjon i seg selv å skrive en slik artikkel uten å nevne muslimers jødehat, eller Islams holdning til jøder. Det ryktes at muslimers representasjon er økende i våre nærområder.

3. oktober 2018

Harald Stanghelle ønsker netthatere satt i offentlig gapestokk

På NRK Torp i kveld. Harald Stanghelle ønsker nå at netthatere settes i offentlig gapestokk. Gjelder dette alle, eller bare de som hater det politisk korrekte...

6. september 2018

I NRK blir ti høns fort til en fjær...

Ofte har NRK en meget kritisk ingress når de skal formidle en nyhet. På NRK Dagsrevyen i kveld er en sak "En går i strupen på en annen", jeg er nysgjerrig og lytter... Men, vi får ikke tatt del i dette - kun en blass kommentar fra NRK, uten innhold. Opp som en løve, ned som en …

17. august 2018

Arne Strand ønsker minstemål for stortingspolitikere

Fra TV2 Nyheter 15.08.2018 kl 21:00 hørte man Arne Strand (Arne Strand (født 17. mars 1944) er en norsk politiker (Ap) og journalist. Han er politisk kommentator og tidligere sjefredaktør i Dagsavisen. Han var statssekretær i Brundtlands andre regjering (1987–1989).) i en kommentar vedr. avgått stortingspolitiker:

«… jeg tror at mange som så det her; er det mulig å gå helt til topps i et stortingsparti når du er sånn som han der? Og er det mulig å bli medlem av regjering når du ikke klarer å ha noen vurderingsevne om deg selv? Er det ikke minstemål på statsråder lenger?»

Hva mener Arne Strand bør være minstemål, hva er måleenheten, og hvordan bør eventuell karlegging foregå?

Mener Arne Strand at noen er for dumme til å kunne velges av folket?

 

13. august 2018

Jeg er bekymret for vår sikkerhet

Det er skremmende at regjeringsmedlemmer må melde fra hvor de er, og det at de har med seg mobiltelefonen utgjør en fare for rikets sikkerhet.

Jeg har trodd at våre sikkerhetsmyndigheter til enhver tid har kontroll på hvor viktige personer befinner seg og at de har systemer som automatisk destruerer sensitivt innhold i jobbmobiler basert på lokaliseringsinformasjon fra innebygget GPS.

I fremtiden håper jeg dette er under kontroll. Tro er bra, kontroll er bedre…

 

SV er bekymret for vår sikkerhet

 og har programfestet å avvæpne politiet og å melde Norge ut av Nato.

18. juli 2018

Politiet henlegger det meste

 Hvilken annen etat med nødnummer kan la være å gjøre noe med en hendelse.

Tenk deg hvis akuttmottak på sykehus eller en tannlege ga beskjed om at ditt problem ikke blir prioritert pga. manglende kapasitet. Og det er da ingen annen instans som kan hjelpe deg...

16. mars 2018

Mangler resettknapp

Regjeringen skulle hatt en oppløsningsrett som Danmark.

 
Oppløsning av Stortinget, utskriving av nyvalg og forbud mot bruk av sosiale medier for folkevalgte er en løsning. Gjenvalg forbys som et ekstraordinært tiltak.
 
Det er mange som ikke er voksne nok i sin rolle som folkevalgt, i alle leire.
 
Fy faen i svarte helvete for et supperåd.

20. februar 2018

Det norske språk i God Morgen Norge

Det norske språk er tema, og "hva tenker du" er hyppig brukt av programlederen under dette innslaget også, men kommenteres ikke av språkekspertene fra Aftenposten. Hva tenker jeg om det? Jeg mener at hvis man tenker at man mener så skal man bruke ordet mener.