3. oktober 2018

Harald Stanghelle ønsker netthatere satt i offentlig gapestokk

På NRK Torp i kveld. Harald Stanghelle ønsker nå at netthatere settes i offentlig gapestokk. Gjelder dette alle, eller bare de som hater det politisk korrekte...

13. august 2018

Jeg er bekymret for vår sikkerhet

Det er skremmende at regjeringsmedlemmer må melde fra hvor de er, og det at de har med seg mobiltelefonen utgjør en fare for rikets sikkerhet.

Jeg har trodd at våre sikkerhetsmyndigheter til enhver tid har kontroll på hvor viktige personer befinner seg og at de har systemer som automatisk destruerer sensitivt innhold i jobbmobiler basert på lokaliseringsinformasjon fra innebygget GPS.

I fremtiden håper jeg dette er under kontroll. Tro er bra, kontroll er bedre…

 

22. oktober 2011

Mer åpenhet - ufiltrert?

Politisk redaktør i Aftenposten, Harald Stanghelle ønsker åpenhet og kritisierer 22/7 kommisjonens ønske om en spesiallov for å slippe åpenhet i sitt arbeid.

Han sier samtidlig at det er ikke like opplagt at gjerningsmannen Anders Behring Breivik bør få snakke ufiltrert.
Ufiltrert? Mener han egentlig usensurert?

Åpenhet, det er vanskelig det - særlig hvis det skal gjelde alle..

11. august 2011

Vårt svar er mer åpenhet...

Sa statsminister Jens Stoltenberg i Oslo Domkirke 24. juli 2011.

Det hørtes så flott ut. Arbeiderpartiet er ikke mest kjent for åpenhet rundt sine politiske prosesser.

25.07.2011:Oslo tingrett har avgjort at fengslingsmøtet mot Anders Behring Breivik (32) skal gå for lukkede dører.
11.08.2011: "Det ønsker jeg ikke å kommentere" sier på KRF's Knut Arild Hareide på spørsmål om han kjenner navnene på noen som er aktuelle som medlemmer i kommisjonen som skal granske begivenhetene rundt bomben i regjeringskvartalet og skytingen på utøya i juli.

3. august 2011

Så var vi der

PST ber oss raportere yttringer...
Nå skal vi stilles til ansvar for våre meninger.

Dette hører hjemme hos totalitære regimer som vi ikke liker å bli sammenlignet med.

 

9. mai 2011

Amerikanerne får overvåke norske borgere

Stoltenberg har fått hodet opp av sanden og gir den amerikanske ambassaden tillatelse til fortsatt overvåkning av norske borgere i Norge. For å få slutt på ulovlig overvåkning får nå amerikanerne i stedet tillatelse til dette. Det understrekes at tillatelsen kun gjelder i ambassadens nærområde uten at dette defineres nærmere. Dette innebærer at tillatelsen godt kan gjelde hele landet, da dette godt kan defineres som nærområde av amerikanerne.

25. desember 2010

Kloke ord fra Storberget

Fra media har vi fått vite at justisminister Knut Storberget mener terrorangrepet i Stockholm i desember var et alvorlig skremmeskudd for Norge. Av erfaring vet vi at han raskt kommer på banen med forslag til løsninger som ikke nødvendigvis er bra for privatlivet.

Han kan meget godt ha uttalt følgende som er sakset fra nettstedet www.5080.no:

"- Vi henger ikke med i utviklingen. Skal vi stoppe terrorisme i dag, må vi bli flinkere å hindre folk i å ha et privatliv, hevder Storberget.Det omstridte Datalagringsdirektivet er blant tiltakene som må innføres, ifølge Storberget.

- Fra før av vet vi hvor mye skade privatliv gjør. Privatliv er den viktigste årsaken til skilsmisser og tenåringsgraviditeter i dette landet. Samtidig taper norske bedrifter millarder hvert år på arbeidstakernes privatliv.

Ved siden av Datalagringsdirektivet mener justisministeren det er mye som kan gjøres for å forebygge privativ.

- I løpet av kort tid vil vi legge fram en tiltaksplan mot privatliv i Norge. Det er viktig å kunne gripe inn i livet før det blir privat. De senere årene mener også Storberget å kunne registrere nye, svært dystre konsekvenser av privatliv:

- Privatliv ser også ut til å føre til motstand mot Datalagringsdirektivet."

6. desember 2010

Traff spikeren på hodet

Helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen blir møtt med pipekonsert når hun entrer scenen for kveldens demonstrasjon utenfor Stortinget mot nedleggesler av lokalsykehus. På direkten hører vi henne kommentere hva hun syntes om å bli møtt med en pipekonsert.

”Jeg føler ikke at jeg ble møtt med noen pipekonsert…”

Det er nettopp dette som er problemet. Helseministerens og andre politikeres manglende evne til å lytte og få med seg hva som skjer.

23. oktober 2010

Fuckface

Fuck a dumb book...

Fuckbook

Fuck a book

Pornbook

...closed down by a ..book...

Dumb book

Dumbbook
..Book
Dumb...

Sue book

Suebook
..book
Sue me!