16. mars 2018

Mangler resettknapp

Regjeringen skulle hatt en oppløsningsrett som Danmark.

 
Oppløsning av Stortinget, utskriving av nyvalg og forbud mot bruk av sosiale medier for folkevalgte er en løsning. Gjenvalg forbys som et ekstraordinært tiltak.
 
Det er mange som ikke er voksne nok i sin rolle som folkevalgt, i alle leire.
 
Fy faen i svarte helvete for et supperåd.

20. februar 2018

Det norske språk i God Morgen Norge

Det norske språk er tema, og "hva tenker du" er hyppig brukt av programlederen under dette innslaget også, men kommenteres ikke av språkekspertene fra Aftenposten. Hva tenker jeg om det? Jeg mener at hvis man tenker at man mener så skal man bruke ordet mener.

2. desember 2017

Jeg tenker at...

Jeg tenker at folk som virkelig er «i tenkeboksen», må få lov til å tenke høyt ved hjelp av verbet tenke. Andre også, selvsagt. Men generelt tror språkrådet at det vekker mest tillit om folk presiserer tankene sine og støtter opp om dem. Hvis man faktisk mener, synes eller tror noe, er mene, synes og tro/tru fremdeles de beste ordene man kan velge på norsk. Mener jeg, altså.

7. mars 2016

Forby foreldre å påtvinge barn å bære religiøse plagg eller symboler

Vi har i vårt land en masse rettigheter. I den grad vi må prioritere når en rettighet går på tvers av en annen, bør vi prioritere barns rettigheter høyt. Jeg mener detfor at det er en selvfølge å forby foreldre å pålegge sine barn å bære religiøse plagg og / eller symboler.

24. januar 2015

Ytringsfriheten står sterkt!

 Moralismen sterkere...

31. desember 2011

«Etter all sannsynlighet vil ikke denna mannen bli frisk - det e beroligande...»

Dette uttaler KRF's leder Knut Arild Hareide på direketen i programmet Debatten på NRK 01.12.11.
"..denna mannen" er gjerningsmannen fra Utøya, hvis psykiske helse ble debattert i dette programmet.
Her viser Hareide sitt sanne ansikt. Nestekjærlighet ikke skal gjelde for alle.

9. april 2011

Antireligiøs?

Tro hva du vil, gjør hva du vil i din religiøse tro, men la faen ikke din tro påvirke min eller andres hverdag!

Anti...

Antirasister, antisemittister, antidemokrater, antimuslimer møter alle seg selv i døra når egen avsky skal fremmes. Hva er det som gjør ditt anti... så mye bedre enn mitt?
FOR mange er anti FOR mye, men er FOR lite FOR ytringsfrihet.

Forbannet og pissetrengte statsråder

Å fremstille seg selv som et offer på kompromissets alter er for  dårlig. Liv Signe Lavarsete, dersom du ikke kan leve med deg selv og ditt partis innsats og innflytelse bør du ta pariet ditt med ut av regjeringen!

15. januar 2011

Likhet for loven 2. Ulovlig opphold i Norge

Et stort flertall i folket krever at en profilert utenlandsk person som i en årrekke har oppholdt seg ulovlig i Norge skal få bli her.

Dersom dette skjer, vil da alle i samme situasjon uten samme flertall bli sendt ut?

9. januar 2011

Likhet for loven. Konger og hattemakere

Etter dommen mot Anders Talleraas Magnus og Stangeland er alle opptatt av at det er likhet for loven og at det er godt folk flest nå får se at det ikke er forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomon.

Det de ikke evner å se er at folk flest skjønner at Kongene går fri og at Hattemakerne Tallerås og Stangeland ofres. Dette har påtalemakta fått til ved å tilpasse siktelsen om grovt uaktsomt bedrageri slik at Kongene går fri på grunn av foreldelse,

Vi får håpe at mange nok protesterer på denne urimligheten og at alle får sin fortjente straff, ikke bare de som nå er dømt. Hadde dette vært vanlige folk hadde ingen gått fri dersom de hadde tilegnet seg urettmessige pensjonsutbetalinger.