17. august 2018

Arne Strand ønsker minstemål for stortingspolitikere

Fra TV2 Nyheter 15.08.2018 kl 21:00 hørte man Arne Strand (Arne Strand (født 17. mars 1944) er en norsk politiker (Ap) og journalist. Han er politisk kommentator og tidligere sjefredaktør i Dagsavisen. Han var statssekretær i Brundtlands andre regjering (1987–1989).) i en kommentar vedr. avgått stortingspolitiker:

«… jeg tror at mange som så det her; er det mulig å gå helt til topps i et stortingsparti når du er sånn som han der? Og er det mulig å bli medlem av regjering når du ikke klarer å ha noen vurderingsevne om deg selv? Er det ikke minstemål på statsråder lenger?»

Hva mener Arne Strand bør være minstemål, hva er måleenheten, og hvordan bør eventuell karlegging foregå?

Mener Arne Strand at noen er for dumme til å kunne velges av folket?

 

30. desember 2009

TIMEOUT!

STOPP MOBBINGEN AV SYKEMELDTE MENNESKER!
Nei til økonomisk avstraffing av sykemeldte, ja til utvidet arbeidsgiverperiode. Sistnevnte vil tvinge bedrifter til å se lenger enn økte kostnader, kanskje helt frem til årsaken til at de ansatte blir syke.

3. oktober 2009

TV2 Nyheter

Har du gjort noe galt? Er du i en farlig situasjon? Har du problemer med å forsvare deg? Da har du god grunn til bekymring. TV2 Nyheter vil gjøre alt som står i deres makt for å forverre din situasjon. Der er regelen, selger nyheten? Da sendes den, koste hva det koste vil for dem det rammer.

Føler du deg urettferdig behandlet av retten? Er du dømt til døden av en korrupt dommer? Ikke fortvil - dommen rettferdigjøres på TV2 nyheter. Om nødvendig ved hjelp av bestikkelser.
 

bestikke  -verb trans. bestikke ( bestikker - bestakk - bestukket) [bəˈstikə] gi goder til person med makt for å oppnå goder selv, kjøpe, smøre